Amperestraat 9 unit b 6372 BB Landgraaf

Facebook

Contact

Bestelbus bestickeren?

Bestelbus bestickeren?

Auto’s worden steeds meer gezien als de perfecte drager voor een reclameboodschap. Uw (bedrijfs)auto biedt daarom een prachtige kans om uw bedrijf te presenteren aan uw doelgroep. Een bestelbus bestickeren is daarom een mooie gratis reclameuiting!

Bedrijfsauto bestickeren?

Of het nu gaat om een logo met adresgegevens of een ‘full wrap’ – het compleet inpakken van de auto – , voor ons is ditgeen probleem. Iedere bestelbus is maatwerk! een personenauto of scooter kunnen wij ook voorzien van reclame!

Vrachtauto bestickeren?

Een veel besproken trend van de afgelopen jaren is het “Carwrappen”. Carwrappen is simpel gezegd een voertuig volledig voorzien van folie in elke gewenste kleur. Carwrapping kan de auto een hele andere stijl geven doormiddel van folie. Carwrapping is modern.

Neem contact op

Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord tijdens kantoor uren met vragen over uw bestelauto, bestelbus en.of bestelwagen verzekering.

bel ons nu

Color printen

Bestickeren

Met de Printers van Signum Reclame kan men grote formaten in fullcolor haarscherp en moeiteloos aan. En op vele materialen.
Natuurlijk printen we op zelfklevende folie voor toepassingen op bijvoorbeeld uw bedrijfswagen.
Maar daarnaast wordt er ook geprint op bijvoorbeeld schilderslinnen (canvas), papier, spandoeken, platen etc.. etc..

En om te zorgen dat uw full colorafbeelding ook na langere tijd mooi blijft, kan deze worden nabewerkt met een glanzende of juist matte laminaatfolie.

Bestelbusverzekering

WA dekking – De meest gekozen dekking voor de bestelauto ouder dan 10 jaar. De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is verplicht voor iedere bestelauto. De WA verzekering vergoedt de schade die je met de bestelauto toebrengt bij de tegenpartij, als je aansprakelijk bent voor de schade. Schade aan je eigen bestelauto is niet verzekerd.

Bestelautoverzekering

WA-Beperkt Casco dekking – Voor bestelauto’s tussen de 5 en 10 jaar oud. Wil je je bestelauto ook verzekeren tegen de risico’s van brand, blikseminslag, storm, hagel, diefstal, inbraak en ruitbreuk? Kies dan voor de WA-Beperkt Casco dekking

Bestelwagenverzekering

WA-Casco dekking – Als je je nieuwe of jong gebruikte bestelauto wil verzekeren kies dan voor de WA-Casco dekking. In aanvulling op de WA-Beperkt Casco dekking ben je ook verzekerd voor schade bij een aanrijding door eigen schuld ontstaan en vandalisme. 

Alcohol, wanbetaling & strafblad verzekeringen, een tweedekans

Alcoholverzekering

IS UW VERZEKERING GEWEIGERD?

Wat kost een autoverzekering bij de Vereende via BUSPOLIS.NL?
Over wat u gaat betalen valt vooraf vaak niet veel te zeggen. De hoogte van de premie hangt behalve van het object wat u wenst te verzekeren ook af van uw schade- en betalingsverleden. De premie kan dan ook pas na beoordeling van de aanvraag door ons verstrekt worden. In zijn algemeenheid kunnen we wel zeggen dat de premie meer bedraagt dan wanneer u zich bij een meer reguliere maatschappij zou verzekeren.

Voor een offerte kunt u het beste contact opnemen met ons.

Waarom is er premieverschil in vergelijking met andere verzekeringsmaatschappijen?
De Vereende hanteert geen vaste premietarieven. Elke verzekeringsaanvraag wordt door ons individueel beoordeeld, elke aanvrager krijgt van ons een offerte op maat. Uw Vereende Verzekering adviseur Limburg, Brabant, Zeeland, Gelderland, Utrecht en overige provincie’s.

Bestelbus specialist

tourS

Buspolis.nl is al sinds 1978 de specialist op het gebied van bedrijfsautoverzekeringen. U kunt bij on terecht voor al uw zakelijk verzekeringen. Wij helpen u graag verder!

Bestelbus verzekeren?

Uw bestelbus verzekeren gemakkelijk en snel via buspolis.nl Wij hebben goedkope verzekeringen en perfecte voorwaarden.

Bestelwagen verzekeren?

Een electrisch bestelbus verzekeren, wij hebben speciale elektrisch bestelauto verzekeringen.

Vrachtauto verzekeren?

Vravhtauto online verzekeren, wij hebben een groot assortiment aan vrachtwagenverzekeringen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bestelautoverzekering, alcoholverzekering, sportwagenverzekring, vrachtautoverzekering, bestelwagenverzekering, bestelbusverzekering, taxi verzekering, koeriersverzekering, camper verzekering, exclusieve autoverzekering, wanbetalingsverzekering of negatieve vrij jaren? Geenneem geen probleem!