Amperestraat 9 unit b 6372 BB Landgraaf

Facebook

Contact

De premie van een zakelijke bestelauto­verzekering?

Bestelauto­verzekering

Een bestelauto­verzekering voor schade aan anderen (Wettelijke Aansprakelijkheid) is wettelijk verplicht. Met de Buspolis Zakelijke Bestelauto­verzekering kan jij als ondernemer jouw bestelauto verzekeren. Wil jij ook de lading van jouw bestelauto of bestelbus verzekeren? Dat kan door de ladingverzekering te kiezen. Daarmee is schade aan of diefstal van jouw lading verzekerd.

Wat is een bestelauto­verzekering?

Een bestelauto­verzekering is een verzekering voor een bestelauto. Een bestelauto verschilt van een personenauto. Dit komt vooral door de manier waarop iemand gebruik maakt van de auto. In tegenstelling tot een personenauto is een bestelauto gemaakt om goederen mee te vervoeren. In de auto bevindt zich dan ook een laadruimte. De bestelauto mag een maximaal beladen gewicht hebben van 3.500kg. Daarboven spreken we van een vrachtwagen. Dus heeft een auto een laadruimte en de hierboven beschreven gewichtsvoorwaarden? Dan kan jij een bestelautoverzekering afsluiten.

Bestelauto¬verzekering
Een bestelauto¬verzekering voor schade aan anderen (Wettelijke Aansprakelijkheid) is wettelijk verplicht. Met de Allianz Zakelijke Bestelauto¬verzekering kan jij als ondernemer jouw bestelauto verzekeren. Wil jij ook de lading van jouw bestelauto of bestelbus verzekeren? Dat kan door de ladingverzekering te kiezen. Daarmee is schade aan of diefstal van jouw lading verzekerd.
Wat is een bestelauto-verzekering?
Een bestelauto¬verzekering is een verzekering voor een bestelauto. Een bestelauto verschilt van een personenauto. Dit komt vooral door de manier waarop iemand gebruik maakt van de auto. In tegenstelling tot een personenauto is een bestelauto gemaakt om goederen mee te vervoeren. In de auto bevindt zich dan ook een laadruimte. De bestelauto mag een maximaal beladen gewicht hebben van 3.500kg. Daarboven spreken we van een vrachtwagen. Dus heeft een auto een laadruimte en de hierboven beschreven gewichtsvoorwaarden? Dan kan jij een bestelautoverzekering afsluiten.
Bestelauto¬verzekering vergelijken
Ga jij een bestelauto¬verzekering vergelijken? Dan heb je veel keuzes. Hoe kan jij op een goede manier bestelautoverzekeringen vergelijken? Deze 3 aandachtspunten helpen jou bij het maken van de juiste keuze voor het verzekeren van jouw bestelauto.  

1. Hoe hoog is de premie van een zakelijke bestelauto¬verzekering?
De premie die jij betaalt voor jouw bestelbus is belangrijk, je wilt uiteraard niet te veel betalen. Dit kan jij voor een deel zelf bepalen door een aantal aanvullende verzekeringen wel of niet af te sluiten. Zo kan jij er bijvoorbeeld voor kiezen om bij het afsluiten van een bestelauto¬verzekering een extra pechhulpdekking te nemen of een ongevallenverzekering voor inzittenden. Hoe meer aanvullende verzekeringen je kiest, hoe hoger de premie. Daarnaast kan je natuurlijk ook bestelautoverzekeringen van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken.
2. Basisverzekeringen vergelijken
Er zijn verschillende basisverzekeringen voor jouw bestelauto, te weten WA, WA + Beperkt Casco en WA + volledig Casco. De eerst genoemde dekt het minst en de laatste het meest. Dit verschil zie je ook terug in de premie.
3. Wel of geen advies om jouw bestelbus te verzekeren?
Er zijn ontzettend veel mogelijkheden wanneer jij bestelautoverzekeringen gaat vergelijken. Er zijn veel aanbieders en als je eenmaal een geschikte aanbieder gevonden heeft, dan kan je ook nog eens kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Niet getreurd. Een onafhankelijk verzekeringsadviseur kan jou helpen bij het maken van jouw keuze.
Bestelauto¬verzekering afsluiten
Wil jij zelf een bestelauto¬verzekering afsluiten? Dat kan bij Allianz in een aantal eenvoudige stappen.
1. Gegevens invullen
Om een bestelauto¬verzekering te kunnen afsluiten, hebben wij allereerst jouw beroep, postcode en kenteken nodig. Daarnaast willen we graag weten of jij personeel heb en hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd. Deze gegevens hebben wij nodig om een passende premie te berekenen voor jouw bestelauto-verzekering.
2. Basisdekking selecteren voor jouw bestelauto
Na het invullen van jouw gegevens kan jij aangeven welke basisdekking je wilt. Je hebt keuze uit:
•	Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
•	WA + Beperkt Casco
•	WA + Volledig Casco
3. Aanvullende dekkingen uitkiezen (optioneel)
Vervolgens heb jij de mogelijkheid om jouw bestelauto¬verzekering uit te breiden met aanvullende dekkingen zoals pechhulp, een schadeverzekering voor inzittenden en een verzekering voor jouw lading.
4. Bedrijfsgegevens en persoonlijke gegevens aanvullen
Tot slot vragen wij om de gegevens van jouw bedrijf en jezelf zodat wij de verzekering van jouw bestelbus op de juiste (bedrijfs)naam kunnen zetten.
5. Adviseur kiezen
Wij werken samen met ruim 4.000 verzekerings- en financieel adviseurs. Dat doen we omdat zij jouw persoonlijk advies geven over wat het beste bij je past. Zij zullen jouw aanvraag beoordelen.
6. Offerte-aanvraag versturen
Als je er zeker van bent dat je een zakelijke bestelauto¬verzekering wilt afsluiten dan kan je de offerte-aanvraag versturen naar de door jouw geselecteerde adviseur.
7. Adviseur neemt contact met jou op
Tot slot neemt de adviseur contact met jou op om de bestelauto¬verzekering definitief af te sluiten.
Bestelauto¬verzekering afsluiten?
De Bestelauto¬verzekering van Allianz stelt jij zelf samen. Je kiest voor een basisverzekering:
•	Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
Deze verzekering is wettelijk verplicht voor alle auto’s en bedoeld voor schade die jij met jouw bestelauto toebrengt aan anderen.
 
•	WA + Beperkt Casco
Hiermee verzeker jij ook schade aan de auto zelf  in een aantal gevallen. Bijvoorbeeld schade door diefstal, brand en storm en ruitschade.  Schade aan jouw bestelauto door een aanrijding valt niet hieronder.
 
•	WA + Volledig Casco
Bij deze meest uitgebreide verzekering krijg jij ook een vergoeding voor schade aan jouw bestelauto door een aanrijding, ook als die aanrijding jouw eigen schuld is.
Wil jij meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden. 
•	Ongevallenverzekering voor Inzittenden
Bij deze verzekering betalen wij een vast bedrag als de bestuurder of een van de inzittenden van jouw bestelauto blijvend invalide wordt of overlijdt door een ongeluk in het verkeer 
•	Schadeverzekering voor Inzittenden
Raakt de bestuurder van jouw bestelbus betrokken bij een ongeval? Of hebben de passagiers in jouw bestelauto schade? Deze verzekering vergoedt deze schade, ook van de bestuurder. Niet alleen letselschade, maar ook schade aan spullen.
•	Rechtsbijstandverzekering
Krijg je te maken met een conflict door jouw bestelbus? Bijvoorbeeld met de tegenpartij bij een ongeluk? Dan heb jij met deze verzekering recht op juridische hulp bij dit conflict.
•	Ladingverzekering
Met de ladingverzekering kan jij schade aan jouw lading of diefstal en verlies van jouw lading meeverzekeren.
Wil jij meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden. 
Bij een elektrische bestelbus bieden we naast de basis- en aanvullende verzekeringen de volgende extra’s:
•	Speciale pechhulp voor volledig elektrische bestelauto's. Als de accu onverwacht leeg raakt tijdens een autorit, krijg jij pechhulp. Een hulpverlener brengt jou en de bestelwagen naar jouw eindbestemming of de dichtstbijzijnde laadpaal.
•	Schade aan jouw eigen oplaadpunt, zolang dit niet op een andere verzekering gedekt is.
•	Schadeherstel door gespecialiseerde automonteurs.
Wil jij meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden.
Bestelbus verzekeren goedkoop

Bestelauto­verzekering vergelijken

Ga jij een bestelauto­verzekering vergelijken? Dan heb je veel keuzes. Hoe kan jij op een goede manier bestelautoverzekeringen vergelijken? Deze 3 aandachtspunten helpen jou bij het maken van de juiste keuze voor het verzekeren van jouw bestelauto.  

1. Hoe hoog is de premie van een zakelijke bestelauto­verzekering?
De premie die jij betaalt voor jouw bestelbus is belangrijk, je wilt uiteraard niet te veel betalen. Dit kan jij voor een deel zelf bepalen door een aantal aanvullende verzekeringen wel of niet af te sluiten. Zo kan jij er bijvoorbeeld voor kiezen om bij het afsluiten van een bestelauto­verzekering een extra pechhulpdekking te nemen of een ongevallenverzekering voor inzittenden. Hoe meer aanvullende verzekeringen je kiest, hoe hoger de premie. Daarnaast kan je natuurlijk ook bestelautoverzekeringen van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken.

2. Basisverzekeringen vergelijken
Er zijn verschillende basisverzekeringen voor jouw bestelauto, te weten WA, WA + Beperkt Casco en WA + volledig Casco. De eerst genoemde dekt het minst en de laatste het meest. Dit verschil zie je ook terug in de premie.

3. Wel of geen advies om jouw bestelbus te verzekeren?
Er zijn ontzettend veel mogelijkheden wanneer jij bestelautoverzekeringen gaat vergelijken. Er zijn veel aanbieders en als je eenmaal een geschikte aanbieder gevonden heeft, dan kan je ook nog eens kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Niet getreurd. Buspolis.nl kan jou helpen bij het maken van jouw keuze.

Bestelauto­verzekering afsluiten

Wil jij zelf een bestelauto­verzekering afsluiten? Dat kan bij Allianz in een aantal eenvoudige stappen.

1. Gegevens invullen
Om een bestelauto­verzekering te kunnen afsluiten, hebben wij allereerst jouw beroep, postcode en kenteken nodig. Daarnaast willen we graag weten of jij personeel heb en hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd. Deze gegevens hebben wij nodig om een passende premie te berekenen voor jouw bestelauto­verzekering.

2. Basisdekking selecteren voor jouw bestelauto
Na het invullen van jouw gegevens kan jij aangeven welke basisdekking je wilt. Je hebt keuze uit:

3. Aanvullende dekkingen uitkiezen (optioneel)
Vervolgens heb jij de mogelijkheid om jouw bestelauto­verzekering uit te breiden met aanvullende dekkingen zoals pechhulp, een schadeverzekering voor inzittenden en een verzekering voor jouw lading.

4. Bedrijfsgegevens en persoonlijke gegevens aanvullen
Tot slot vragen wij om de gegevens van jouw bedrijf en jezelf zodat wij de verzekering van jouw bestelbus op de juiste (bedrijfs)naam kunnen zetten.

5. Maatschappij kiezen
Wij werken samen met ruim 4.000 verzekeringsmaatschappijen. Dat doen we omdat zij jouw persoonlijk advies geven over wat het beste bij je past. Zij zullen jouw aanvraag beoordelen.

6. Offerte-aanvraag versturen
Als je er zeker van bent dat je een zakelijke bestelauto­verzekering wilt afsluiten dan kan je de offerte-aanvraag versturen naar de door jouw geselecteerde adviseur.

7. Adviseur neemt contact met jou op
Tot slot neemt de adviseur contact met jou op om de bestelauto­verzekering definitief af te sluiten.

Bovenkant formulier

Bestelauto­verzekering afsluiten?

De Bestelauto­verzekering van buspolis.nl stelt jij zelf samen. Je kiest voor een basisverzekering:

Wil jij meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden. 

Wil jij meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden. 

Bij een elektrische bestelbus bieden we naast de basis- en aanvullende verzekeringen de volgende extra’s:

Wil jij meer weten? Lees dan de verzekeringsvoorwaarden.