Amperestraat 9 unit b 6372 BB Landgraaf

Facebook

Contact

Verzeker uw bestelauto

De Bestelauto­verzekering

About

Als ondernemer wilt u uw bedrijfsauto(‘s) goed verzekeren. Maar wat is goed? En betaalt u dan niet te veel premie voor uw bestelautoverzekering? Daarvoor is er De bedrijfsbusverzekering.

Van personenauto’s tot bestelbusjes en van wagenparken tot ZZP’ers met één auto, onze scherpe premie en uitgebreide dekking geldt voor alle soorten bedrijfsauto’s en voor bijna alle ondernemers.

Hoe we dat doen?

Wij kopen collectief in voor ondernemers. Daardoor hebben we goede afspraken met diverse verzekeraars. En daar kunt u, als ondernemer, van profiteren. Al vanaf één bedrijfsauto.

Met de bestelautoverzekering bent u er zeker van dat uw auto goed verzekerd is en dat u niet te veel betaald.

PREMIE BEREKENEN

Uw premie berekenen is simpel. Vul hier uw kenteken in en zie direct welke premie u betaald. U kunt de verzekering vervolgens direct online afsluiten.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

Voordelen Bestelbusverzekering

Altijd 35% collectiviteitskorting
Uitgebreide dekking
Snelle schadeafhandeling
Belettering standaard meeverzekerd € 500
Onbeperkte kilometrage
Profiteer al met slechts 1 bedrijfsauto!

+
Jaar ervaring
+
Tevreden Klanten
+
Verzekeraars
+
Bestelbussen verzekerd

Bestelbus Verzekering

Bestelbus, bestelauto bestelwagen top 100 verzekeringen, Altijd een verzekering voor u! DHL, PostNL, GLS of overige pakketdienstverzekering. Koeriersverzekering, camperverzekering, exclusieve autoverzekering. Wij zijn de specilist op het gebied van bedrijfsautoverzekering

Camperbus verzekering

De beste en voordeligste camperbus verzekering van Nederland, NKC, Camperverzekerd zijn andere goede aanbieders. NKC verzekering kunt u via ons afsluiten met een persoonlijk advies.

Personen / taxi bus verzekering

De beste personen- / taxibus verzekering sluit u via ons af. Wij hebben meerdere verzekeraars die u een aanbod doen. Standaard geven wij 10% korting op uw huidige verzekeringen

Bestelautoverzekering

Uw bestelbusverzekering verzekeren doet u via buspolis.nl. Uw bestelauto is dan uitstekend verzekerd tegen de beste voorwaarden en de beste premie van Nederland.